• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Kurser

Var god ta hänsyn till våra avbokningsregler. Vid bokning av kurser blir 50% av kursavgiften inte återbetalningsbar.  Bokningar som avbokas mindre än 2 veckor innan kursstart återbetalas inte alls. Dessa regler är satta då det blir svårt för oss att fylla den avbokade platsen efter avbokning.

Avbokningsavgiften dras av om den sökande bokar om på nästkommande lediga kursdag – förutsatt att vi kan få in en annan som täcker den lediga platsen som avbokats.

Avbokningar gjorda av Derma Medical återbetalas till 100%. Vi reserverar oss rätten att ändra/avboka kursdagar eller utbildningsplats. Blir detta nödvändigt kontaktar vår personal delegaterna.

Betalning sker i samband med bokning.

Ett certifikat ges direkt efter avslutad kurs.

Derma Medical står för lunch under kursdagarna. Var vänlig kontakta oss i god tid, minst 1 vecka innan kursstart, om eventuell specialkost.

Sekretesspolicy – Vi lagrar inte kreditkortsuppgifter och delar inte kundinformation med någon tredje part.

Den estetiska industrin är för närvarande oreglerad i Sverige. Liksom många auktoriserade utbildningsleverantörer har vår läroplan bedömts och godkänts av leverantörer av kosmetiska försäkringsbolag som erkänner och godkänner ersättning. Derma Medical kan alltså inte hållas ansvariga om:

  • Riktlinjer ändras
  • Det finns ytterligare krav på framtida kvalifikationer som inte uppfylls av Derma Medicals utbildningsstruktur.

Modeller:

Modeller som närvarar under dagen är där för att hjälpa till med våra delegaters inlärningsbehov, modellens närvaro är därför avgörande för kursens struktur. Vi behöver ständigt modeller till våra kurser som delegaterna kan träna på, under strikt övervakning av Derma Medicals injektionslärare. Vi ber därför alla modeller att vara på plats i god tid inför avtalad tid.

Alla modeller måste vara över 18 år, inte vara gravida eller amma. En fullständig medicinsk anamnes kommer att tas och alla modeller ska ge skriftligt samtycke innan påbörjad behandling.

Om du väljer att avboka din modellbehandling återbetalas du inte.

Vill du boka om din modellbehandling eller ändra behandlingsområde behöver vi veta det minst 4 veckor före bokat behandlingsdatum.

Då våra modelltider oftast bokas upp snabbt, kan vi inte göra några ändringar i schemat inom 4 veckor före behandlingsdatum.

Om en modell inte kommer i tid till behandlingen eller vill avboka sin tid kommer inga återbetalningar att utfärdas.

Lämplighet för behandling

Liksom inför alla medicinska ingrepp, krävs en fullständig medicinsk anamnes och ansiktsbedömning före injektionsbehandling. Som ett injektionsutbildningsföretag följer vi strikta riktlinjer som publicerats av General Medical Council och undervisar detta för våra delegater. Om vi av någon anledning kommer fram till att du inte ska behandlas med injektioner kommer du att återbetalas. Trots de rabatterade behandlingspriserna rekommenderar vi starkt alla modeller att överväga behandlingarna och inte tar förhastade beslut. Har du som modell några frågor före behandlingen uppmanar vi dig att fråga oss. Vi kommer kräva korrekt information från våra modeller för val av rätt produkt och kan därmed inte hållas ansvariga för eventuella utelämnande eller felaktig information som ges.

Prisstrukturering och erbjudande.

Det enda incitamentet för modellerna på våra kursdagar är den rabatterade kostnaden för produkterna. Vi tar inga höga kostnader då modellbehandlingarna behövs till våra utbildningar. Vi följer strikt General Medical Councils riktlinjer avseende erbjudanden för sådana behandlingar. Det innebär att vi inte kommer att erbjuda gratis behandlingar som ”pris” eller ”köp en få en gratis” på våra behandlingar vi tillhandahåller. Vi kommer att behandla administrationen av injektionsbehandlingarna som vilken annan form av medicinsk intervention.

Ändringar i kursdatum

Under vissa omständigheter kan vi behöva ändra din bokning. Du kommer i så fall bli informerad om detta i god tid och bli erbjuden ett annat kursdatum.

Patientklagomål

  1. Vid eventuella reaktioner på en produkt bör du kontakta oss snarast – en av våra ledande läkare kommer därefter att kontakta dig.
  2. Var vänlig och notera att i samtyckesformuläret som skrivs under behandlingsdagen anges det att ”Resultatet av en behandling som är gjord av en av våra delegater kan skilja sig från resultatet som är gjord av en mer erfaren person”.
  3. Har du en fråga om asymmetri var vänlig kontakat oss med bifogade fotografier. Om en översyn/korrigering krävs behöver du träffa vår utbildningskoordinator som kommer granska dina före och efter bilder, din behandlingshistorik och resultatet av din behandling som gjorts under utbildningen för att bestämma vilken åtgärd som krävs.
  4. Om en korrigering anses vara nödvändig kommer detta att erbjudas. Är resultatet av behandlingen tillfredsställande och om ytterligare injektionsadministrering är nödvändig kommer en avgift tas för tilläggsprodukten. Observera att medgivandeformuläret som undertecknas på behandlingsdagen innehåller information om de säkerhetsmängder av produkter som används under behandlingarna.