• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Är du intresserad av att bli en kosmetisk modell under en av våra träningsdagar i Stockholm? Vi söker både manliga och kvinnliga modeller för våra övervakade sessioner.

Vi söker efter modeller som är angelägna om att få rabatterade behandlingar med Botulinum Toxin och Dermal Fillers för att hjälpa oss undervisa våra delegater.

Kurssdeltagarna studerar det teoretiska materialet som tillhandahållits innan utbildning och går igenom injektionstekniker med tränarna innan de injicerar modeller under utbildningsdagen. Alla våra tränare är mycket erfarna och driver sina egna kliniker I England och Sverige. Under dagen kommer de att demonstrera och övervaka alla behandlingar noggrannt, så du alltid är i säkra händer.

 

Hur mycket betalar våra modeller för behandlingar under utbildningsdagen?

Som hos andra utbildningar förväntas inte modeller hos Derma Medical betala fullt pris för klinikbehandlingar.

Botox behandlingar från:  850:- per behandlingsområde

Fillers behandlingar från: 1 300:- per spruta som används

Om du har frågor om att bli modell, var god och maila training@dermamedical.se eller ring +44 (0)203 3873 7620.

Så här gör du för att boka:

1. Välj vilken behandling du vill ha under flikerna

2. Betala för behandlingarna säkert med bankomatkort eller Paypal online.

3. Du kommer sedan få ett konfirmations mejl för bokningen med tid och plats för kursen. Varje behandling tar cirka 30 minuter.

4. Behandlingstiderna är på Lördagar och Söndagar mellan 12.30-17.00
(Se kursdatum)

Vi ser fram emot att träffa dig!

become-a-botox-or-dermal-fillers-model

Begär ett informationspaket för modeller

  Fullständigt namn (Obligatoriskt)

  Email (Obligatoriskt)

  Frågor & Svar

  Vem kan vara modell?

  Alla män och kvinnor över 18 år kan vara modell hos Derma Medical.

  Hur mycket av produkterna används under min behandling?

  Då vi behöver modeller till våra kursdagar erbjuder vi modeller kraftigt rabatterade behandlingar. Modellerna betalar enbart för produkten. Andra kliniker tar mellan 1 000:- och 2 000:- mer för sina behandlingar på grund av andra kostnader.

  Vilka produkter använder ni under era kursdagar?

  Vi använder exakt samma högkvalitativa produkter under kursdagarna som används i våra kliniker. Vi använder fillersmärken som Juvederm, Intraline och Radiesse samt Allergan ”Botox” Botulinum Toxin.

  Hur mycket av prukterna används under min behandling?

  Vi injicerar standard doser av Botulinum Toxin under alla botox behandlingar. Priser för fillers är per spruta. För läpp filler, kind filler, nasolaibala veck och marionettlinjer går det att lägga till extra 1 ml spruta under bokningsprocessen (innan du checkar ut).

  Hur många behandlingar kan jag boka in?

  Du kan boka in så många behandlingar som önskas och du är även välkommen åter till andra kursdagar. Vi har många återkommande modeller för påfyllning och som vill ta del av våra rabatterade priser.

  Varför måste jag boka behandlingar långt i förväg?

  Våra modellbehandlingar är kraftigt rabatterade i utbildningssyfte och vi har begränsade modellplatser för varje behandlingsområde och träningshelg. Många av våra modelltider är bokade redan 4-6 veckor före kursdagarna.

  Hur bokar jag mina behandlingar?

  I vår bokningssida har du en lista med tillgängliga datum för varje behandling. Du kan enkelt välja dag som önskas och därefter betala med debit card, credit card eller PayPal. Vi använder PayPal som betalningsalternativ för att säkerställa att dina uppgifter hålls säkra. Du behöver inte betala via PayPal eller aktivera ett PayPal konto för att boka din behandling. Du kan istället betala direkt med kort.

  Vi ber om full betalning för att vi ska kunna säkra din bokning, vi kan altså inte reservera platser förrän betalning är gjord. Detta hjälper oss att planera och säkerställa att våra kursdagar löper smidigt.

  Vilka klockslag är behandlingarna?

  Alla våra behandlingstider är vanligtvis på eftermiddagen mellan 12.30 till 17.00. Du kommer kontaktas efter att du bokat samt betalat din behandling och få information om ett specifikt klockslag. Du kommer behöva avvara ca 1 timme för behandlingen.

  Vem är det som behandlar under kursdagen?

  Alla injektioner administreras av våra delegater under nära övervakning av våra exporter. Alla våra delegater är legitimerad sjukvårdspersonal och våra experter är ständigt nära behandlingarna för att säkerställa korrekta injektionsadministreringar.

  Kan jag önska lärare som övervakar min behandling?

  Vi brukar dela in våra delegater i flera grupper där alla övervakas av våra experter. Vi planerar våra behandlingar för att få våra kursdagar så smidiga som möjligt och det är därmed inte möjligt för modeller att välja vilken lärare eller grupp modellerna ska vara i.

  Kan jag välja fler behandlingar på plats?

  Det kan vara möjligt att välja fler behandlingar på plats – var vänlig kontakta våra koordinatorer som får kontrollera om vi har möjlighet att lägga till ytterligare behandlingar. Betalning för den nya behandlingen blir då en kontantbetalning. Vi råder er istället att boka och betala i förväg via vår hemsida för att säkerställa den behandling som önskas.

  De behandlingar jag önskar är på olika dagar. Är det möjligt att flytta på ena så att behandlingarna är på samma dag?

  Vi utbildar i olika steg under våra kurshelger och olika behandlingsområden utbildas på olika dagar. Vi kan bara erbjuda de behandlingstider som visas i bokningssystemet. Du är välkommen tillbaka till olika behandlingsdagar för andra behandlingar.

  Måste bilder/video på mig publiceras på sociala medier?

  Vi brukar publicera bilder och video från våra utbildningsdagar på sociala medier och hemsidor. Var god kontakta våra koordinatorer om du inte vill att bilder på dig publiceras.

  Erbjuder ni gratis påfyllningar eller uppföljning?

  Då detta är utbilndningsevenemang och behandlingarna är kraftigt rabatterade erbjuder vi inga gratis påfyllningar eller uppföljningar. Vi står till hans att svara på alla frågor som kan dyka upp efter utbildning.