• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi Läppar med fillers?

Vissa människor har välsignats med genetiskt fylliga läppar. Sen finns det individer som är födda med naturligt tunna läppar, och andra som förlorar volymen och får rynkor runt läpparna med åldern (vi förlorar 50% av vår läppvolym vid 50 års ålder). Lyckligtvis är behandling med läppfillers ett alternativ för de som vill addera volym, fuktighet och definition i läpparna och återbringa deras ungdomliga fyllighet. Läppfillers är en av de mest populära och eftertraktade behandlingarna inom industrin, mycket på grund av kändisar som Angelina Jolie och Kylie Jenner.

Hur behandlar vi Läppar med fillers?

Läpparna förbereds innan behandling med bedövande medel för maximal komfort. Läppområdet injiceras sedan med ett mjukt gelé liknande filler för att ge fyllighet, tackla ”röklinjer”, rynkiga läppar och för att markera amorsbågen (V-formade toppen på överläppen).

Det finns två alternativ för behandling med läppfiller:

Formning – Tunna linjära streck av mjuk filler placeras ytligt över ”vermillionsgränsen” som omger läpparna. Tekniken är perfekt för de som vill skapa eller förbättra läppens form med naturligt resultat.

Volumisering – Innebär att man placerar filler djupare och centralt i läppen för att skapa volym och put. I vår Läpp Masterclass används ytterligare injektionstekniker i kombination för att skapa t ex hjärtformade läppar med både formgivning och volym.

Resultatet ses omedelbart, om än lite svullet och varar 6-12 månader beroende på individen. Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Grundkurs eller Kombinerad Kurs för mer information.

Då dessa behandlingar utförs i utbildnings syfte, tar vi endast emot modeller som inte gjort någon läpp fillerbehandling de senaste 6 månaderna.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
Omedelbart, slutliga resultatet ses inom 7 dagar
Resultat varar
6-12 månader
Bieffekter & Komplikationer
Tillfällig rodnad, svullnad, formning av blåmärken.
Bedövning
Bedövande medel placeras i behandlingsområdet före proceduren. Fillern innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.
Pris i klinik
2500 – 3000 SEK
Derma Modell Pris
1300 SEK per 1ml spruta
Läppfiller
Läppfiller