• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi käken med fillers?

Med ökad ålder börjar ansiktet att förlora volymen vilket kan leda till att huden runt hakan och käften börjar förlora elasticitet och hänga. Fyllmedel i hakan och käken kan lyfta huden och skapa ett ungdomligt utseende. Hos yngre patienter kan chinand-käften ge en skulpterad och skarp kontur till hela underdelen av ansiktet, både i front- och sidoprofilen.

Behandlingen i kombination med formningen av kindbenen resulterar i ett fantastiskt resultat med effekten av ansiktslyft och skarpa ansiktskonturer.

Hur behandlar vi käken och hakan med fillers?

Högdensitetsfält placeras relativt smärtfritt i käftlinjen och hakan med en trubbig kanyl med minimala biverkningar. Ofta behövs 2-3 sprutor av fyllmedel för hela området för att skapa en skarp kontur och lyfta huden. Resultatet är långvarigt och varar i ca 12-18 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalitet på produkter och resultat som i salonger / kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellerna är få och populära. Boka här för bokning av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som vill lära sig hur man utför behandlingen, besök vår avancerade masterkurs sidor för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
Omedelbart, slutliga resultatet ses inom 7 dagar
Resultat varar
12-18 månader
Bieffekter & Komplikationer
Tillfällig rodnad, svullnad, formning av blåmärken.
Bedövning
Bedövande medel placeras i behandlingsområdet före proceduren. Fillern innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.
Pris i klinik
12600 SEK
Derma Modell Pris
3900 SEK för 3ml spruta
Man before & after chin and jawline treatment
Woman post chin and jawline filler treatment