• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi sjunkna ögon med fillers?

Beroende på ålder, genetik och livsstil kan vissa personer lida av mörka ringar, sjunkna ögon och förlorad volym under ögonen. Detta kan vara väldigt besvärligt och ge intrycket av ett konstant trött och slitet utseende. Traditionellt behandlades området med kirurgi, men nu kan behandling med hudfiller uppnå exceptionella resultat. Genom att återskapa volym under ögonen kan mörka ringar förbättras och ögonen se mer utvilade och pigga ut.

Hur behandlar vi sjunkna ögon med fillers?

Många patienter blir oroliga över denna behandling för att fillern placeras nära ögonområdet. Eftersom huden under ögonen är mycket tunn och känslig placeras ett mjukt och rinnande hudfiller försiktigt med en trubbig kanyl (inte nål) för att reducera smärta och risken för komplikationer.

Fillern masseras varsamt för att spridas jämnt över området och resultatet varar upp till 12 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Avancerad Masterclass för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
Omedelbart, slutliga resultatet ses inom 7 dagar
Resultat varar
6-12 månader
Bieffekter & Komplikationer
Tillfällig rodnad, svullnad, formning av blåmärken.
Bedövning
Bedövande medel placeras i behandlingsområdet före proceduren. Fillern innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.
Pris i klinik
2600 – 3000 SEK
Derma Modell Pris
1300 SEK per 1ml spruta
Filler för Tear Trough (sjunkna ögon/mörka ringar)
Filler för Tear Trough (sjunkna ögon/mörka ringar)