• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi näsan med fillers?

Näskorrigering och kirurgisk näsplastik (Rhinoplastik) har länge varit ett av de mest populära plastikkirurgi behandlingarna. Nu finns samma behandling tillgänglig med nya icke kirurgiska tekniker som har utvecklats för att snabbt och enkelt ändra näsans form med omedelbart resultat. Patienter slipper genomgå en svår operation med narkos, långvarig läkningsprocess och irreversibla komplikationer.

Hudfiller är ett säkrare och exceptionellt prisvärt alternativ för de som vill korrigera näsan utan kirurgi. För balans av sidoprofilen är näskorrigering oftast kombinerad med hakfiller.

Hur behandlar vi näsan med fillers?

Små droppar av hudfiller injiceras i näsan med en tunn nål. Beroende på patientens önskan och behov, placeras fillern i näsryggen för att ”gömma” knölar, korrigera böjda näsor för att göra näsan rak samt lyfta nästippen. De fantastiska resultaten får oftast klienter att tappa hakan och ändrar hela ansiktsprofilen med minimala bieffekter. Behandlingen tar maximum 30 minuter och varar upp till 6-18 månader beroende på individen.

 

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Avancerad Masterclass för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
Omedelbart, slutliga resultatet ses inom 7 dagar
Resultat varar
6-18 månader
Bieffekter & Komplikationer
Tillfällig rodnad, svullnad, formning av blåmärken.
Bedövning
Bedövande medel placeras i behandlingsområdet före proceduren. Fillern innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.
Pris i klinik
2600 – 3000 SEK
Derma Modell Pris
1300 SEK per 1ml spruta
Filler för näskorrigering
Filler för näskorrigering 2