• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi hakan med fillers?

Hudfiller kan användas i hakan för att skapa kontur, längd och förbättra sidoprofilen om man har en “svag”haka genom att placera fillern så att hakan skjuts fram. Hakfiller kan skapa en dramatisk förändring och balans i ansiktet, och även ge intrycket av en smalare käke, mindre näsa och mer skarpa drag beroende på var produkten placeras.

Hur behandlar vi hakan med fillers?

Hudfiller injiceras smärtfritt med en tunn nål i olika punkter i hakan, beroende på klientens önskan och behov.  Eftersom medlet är ganska fast kan det ge struktur och form i hela käken med minimala bieffekter och långvarigt resultat som håller i 9-12 månader. Hakfiller är oftast kombinerat med käkfiller och formning av kindben för att naturligt skapa lyft, kontur och skarpa drag i hela ansiktet. Vid balansering av sidoprofilen kombineras behandlingen med näskorrigering.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Avancerad Masterclass för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
Omedelbart, slutliga resultatet ses inom 7 dagar
Resultat varar
9-12 månader
Bieffekter & Komplikationer
Tillfällig rodnad, svullnad, formning av blåmärken.
Bedövning
Bedövande medel placeras i behandlingsområdet före proceduren. Fillern innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.
Pris i klinik
2600 – 3000 SEK
Derma Modell Pris
1300 SEK per 1ml spruta
Filler för formning av Haka
Filler för formning av Haka 2