• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi händer med fillers?

Bortsett från ansikte och hals är händer det området som är utsatt för direkt solljus med synliga ålderstecken, såsom förlust av hud elasticitet och fettvävnad. Således blir vener, senor och beniga strukturer uppenbara. Efter trenden med skönhetsbehandlingar i ansiktet ber allt fler klienter om behandling för handföryngring. Specifika hudfiller har utvecklats för det syftet med långvarande resultat.

Hur behandlar vi händer med fillers?

En speciell sorts filler med mjölkig konsistens injiceras ytligt och relativt smärtfritt i huden i flera punkter på handryggen. Till att börja med är fillern rinnande och masseras ut efter injektionerna för att skapa volym och bli mer fast. Föryngringsprocessen påbörjar 48 timmar senare med resultat som varar upp till 2 år.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Avancerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
Omedelbart, slutliga resultatet ses inom 7 dagar
Resultat varar
12-24 månader
Bieffekter & Komplikationer
Tillfällig rodnad, svullnad, formning av blåmärken.
Bedövning
Bedövande medel placeras i behandlingsområdet före proceduren. Fillern innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.
Pris i klinik
2600 – 3000 SEK
Derma Modell Pris
1300 SEK per 1.5ml spruta
Filler för handföryngring
Filler för handföryngring 2a
Filler för handföryngring 2b
Filler för handföryngring 3b