• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi nasolabiala veck med fillers?

De nasolabiala vecken är djupa veck som går från vardera sidan av näsan ner mot mungiporna. De kan ge intrycket av trötthet och blir mer märkbara med tiden som en del av det naturliga åldrandet. När kinderna förlorar volym blir vecken automatiskt djupare. Upprepat leende kan resultera i permanenta veck i området runt näsan och munnen. Hudfiller används för att återställa volymen i vecken och ge ett fräscht och ungdomligt utseende.

Hur behandlar vi nasolabiala veck med fillers?

Hudfiller av medium densitet placeras med en tunn nål direkt i vecken för att återge ansiktet dess förlorade volym. Behandlingen orsakar minimal smärta med omedelbar volymåterföring som kan vara mellan 6-12 månader. Proceduren kan också hjälpa med att lyfta nedåtgående mungipor.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Grundkurs eller Kombinerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
Omedelbart, slutliga resultatet ses inom 7 da
Resultat varar
6-12 månader
Bieffekter & Komplikationer
Tillfällig rodnad, svullnad, formning av blåmärken.
Bedövning
Bedövande medel placeras i behandlingsområdet före proceduren. Fillern innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.
Pris i klinik
2600 – 3000 SEK
Derma Modell Pris
1300 SEK per 1ml spruta