• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi kinder med fillers?

Behandling av kinder med hudfiller utförs på grund av två orsaker; för att återställa volymen i platta kinder och återskapa en ungdomlig look, samt formning av kindben för att skulptera fram skarpa ansiktskonturer.  Behandlingen kan också skapa lyft i nedre delen av ansiktet och korrigera ålderstecken som djupa nasolabiala veck och hängande hud runt käken.

Hur behandlar vi kinder med fillers?

Hudfiller av hög densitet placeras med en tunn nål direkt ovanför kindbenet för att definiera den naturliga kindbensstrukturen. Behandlingen är snabb, smärtfri och klienter är oftast väldigt tillfredsställda med det omedelbara resultatet som kan hålla upp till 18 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Avancerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
Omedelbart, slutliga resultatet ses inom 7 dagar
Resultat varar
12-18 månader
Bieffekter & Komplikationer
Tillfällig rodnad, svullnad, formning av blåmärken.
Bedövning
Bedövande medel placeras i behandlingsområdet före proceduren. Fillern innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.
Pris i klinik
2600 – 3000 SEK
Derma Modell Pris
1300 SEK per 1ml spruta