• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi käken med fillers?

Med ökad ålder börjar ansiktet förlora volym vilket kan resultera i att huden runt käken börjar förlora elasticitet och hänga. Filler i käklinjen kan lyfta huden och skapa ett ungdomligt utseende. I yngre patienter kan filler i käken ge en skulpterad och skarp kontur till hela nedre delen av ansiktet, både i frontal och sidoprofil.

Behandlingen i kombination med hakfiller och formning av kindben ger ett fantastiskt resultat, med effekten av ett ansiktslyft och skarpa ansiktskonturer.

Hur behandlar vi käken med fillers?

Filler av hög densitet placeras relativt smärtfritt i käklinjen med en trubbig kanyl med minimala bieffekter. Oftast behövs 2-3 sprutor av filler till hela käken för att skapa en skarp kontur och lyfta huden.  Bilden nedan visar käkfiller där 3 ml har använts. Resultatet är långvarigt och håller i cirka 12-18 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Avancerad Masterclass för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
Omedelbart, slutliga resultatet ses inom 7 dagar
Resultat varar
12-18 månader
Bieffekter & Komplikationer
Tillfällig rodnad, svullnad, formning av blåmärken.
Bedövning
Bedövande medel placeras i behandlingsområdet före proceduren. Fillern innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.
Pris i klinik
5200 – 6000 SEK för 2ml spruta
Derma Modell Pris
2600 SEK för 2ml spruta
Filler för behandling av käken (ansiktskontur)
Filler för behandling av käken (ansiktskontur) 2