• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
annemarie-gillett

Anne Marie har en stor kunskap om den estetiska industrin. Efter att ha arbetat för en av Storbritanniens största leverantörer i över ett decennium är hennes erfarenheter oöverträffad inom detta område.

Hennes tidigare positioner innefattar en bred bredd av multifunktionella ledande roller där hon har varit ansvarig för bildandet, ledningen och tillväxten av den icke-kirurgiska verksamheten. Hon är ansvarig för att övervaka den dagliga icke-kirurgiska funktionen hos 25 kliniker. Anne Marie specialiserar sig på nya kliniköppningar, rekrytering och utbildning av klinikpersonal och naturligtvis omfattande produktkunskaper. Hon har också en kreativ marknadsföringskänsla som har visat sig vara ovärderlig, detta för att främja icke-kirurgiska produkter och behandlingar.

Anne Marie hanterade också en mycket framgångsrik klinik och förstår därmed vikten av ”patientresan”, inklusive konsultationer, hantering av patienternas förväntningar, följa bästa praxis och övervaka eftervård. Hon tror att hennes ”hands on approach” alltid varit nyckeln till hennes framgång.

Hon har deltagit i många konferenser och utbildat både i Storbritannien och utomlands och har därmed omfattande kontakter inom industrin.

Hon är glad över att få dela med sig av sina kunskaper och vill ge råd till samt stödja delegater med att starta egna verksamheter eller ansöka till ett av de större företagen.