• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi synligt tandkött?

När vi ler för att visa tänderna och tandköttet så används muskeln Levator labii för att dra upp överläppen. När denna muskel är för stark eller överaktiv, eller om man naturligt har en tunn överläpp, kan för mycket av tandköttet synas vid leende. Detta kan upplevas som besvärligt/pinsamt av vissa människor och de väljer därför till exempel att inte le på foton. Botox kan användas för att mjuka upp muskeln i överläppen och därmed korrigera leendet.

Hur behandlar vi synligt tandkött?

Två små injektioner av Botox (en på vardera sidan av näsan) injiceras i kontrollerad mängd i den övre halvan av muskeln för att få den att slappna av. Det leder till att överläppen sjunker ett par millimeter för att täcka övre delen av tandköttet med ett vackert leende som resultat. Behandlingen tar 7-14 dagar att verka och varar 3-4 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Grundkurs eller Kombinerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
10-14 dagar
Resultat varar
3-4 månader, varar längre för varje behandling man genomgår
Bieffekter & Komplikationer
Rodnad som försvinner inom 10-20 minuter. Tillfällig svaghet av muskeln som injicerats.
Bedövning
Kan fås vid behov, men behövs oftast inte då behandlingen endast känns som ett litet myggstick.
Pris i klinik
1000 – 1200 SEK
Derma Modell Pris
500 SEK