• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi pannrynkor?

Rynkor i pannan formas i horisontella (vågräta) linjer när Frontalis muskeln jobbar för att lyfta ögonbrynen uppåt och när man veckar pannan. Med tiden blir dessa linjer djupare och kan ge intryck av ett stressat och trött utseende. Pannrynkor kan effektivt behandlas med Botox för att mildra linjerna med ett utvilat och vitalt resultat. För optimal effekt är denna behandling utförd tillsammans med Botox i glabella musklerna (bekymmersrynkor mellan ögonbrynen) och kråksparkar runt ögonen för ett fräscht utseende i helhet.

Hur behandlar vi pannrynkor?

Botox är ett medel som injiceras ytligt under huden. Beroende på klientens ålder, önskemål, och dosen som används, kan det antingen förebygga framtida rynkor och stoppa dem från att bli djupa, eller mildra existerande rynkor. Frontalis muskeln är tunn och täcker hela pannan, och 4-6 små ytliga injektioner placeras högt i pannan med en liten nål. Effekten av behandlingen tar ungefär 14 dagar att verka och resultatet varar mellan 3-4 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.  Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Grundkurs eller  Kombinerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
10-14 dagar
Resultat varar
3-4 månader, varar längre för varje behandling man genomgår
Bedövning
Kan fås vid behov, men behövs oftast inte då behandlingen endast känns som ett litet myggstick.
Bieffekter & Komplikationer
Rodnad och mild svullnad som försvinner inom 10-20 minuter. Tillfällig svaghet av muskeln som injicerats. Behandlingen kan ibland orsaka “tunga ögonbryn” om medlet injiceras för lågt i pannan. För att undvika detta placeras injektionerna högt i pannan och oftast i kombination med behandling av glabella.
Pris i klinik
1700 – 3500 SEK
Derma Modell Pris
850 SEK