• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
Sweden Hotel

Vi är glada över att meddela att vi i år, med start i september 2017, slår upp portarna för botox och fillers kurser i Stockholm, Sverige, som en del av vår fortsatta internationella expansion. Du kan förvänta dig samma högkvalitativa ackrediterade kosmetiska utbildning i Skandinavien som gjort oss till Storbritanniens främsta estetiska träningsleverantör. Alla våra kurser hålls på lyxiga hotell Radisson Blu Royal Viking i Stockholm och vi har redan nu bekräftade datum för 2-3 september och 4-5 november 2017.

Botox och fillers utbildning i Stockholm, Sverige.

Den estetiska industrin har blomstrat runt om i världen de senaste åren, där fler och fler kliniker dyker upp i Stockholm och i resten av Norden. Efterfrågan drivs av övergången från plastikkirurgi till icke-kirurgiska behandlingar som är mycket billigare, inte permanenta, ofta reversibla och som kan administreras under några minuter. Kliniker bekräftar också att det numera finns ett inflöde av allt yngre klienter som begär behandlingar som läppfillers, kind- och käkbensformning och ögonbrynslyft. Behandlingar som blivit uppmärksammade av kändisar såsom Kylie Jenner från ”The Kardashians”.

Med utmärkta väg- järnvägs- och flygförbindelser valde vi Stockholm som den perfekta platsen att ha våra botox och fillersutbildningar för läkare, tandläkare, sjuksköterskor, tandhygienister och annan leg. medicinsk sjukvårdspersonal i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Hotell Radisson Blu Royal Viking

Vi valde hotellet Radisson Blu Royal Viking i Stockholm på grund av sitt centrala läge och utmärkta faciliteter. Centralstation ligger bredvid hotellet och du kan ta dig till Arlanda flygplats på bara 20 minuter.

Vi undervisar regelbundet botox och fillers kurser på hotell Radisson Blu vid Manchester flygplats i Storbritannien och har blivit imponerade av service och plats. Vi ser fram emot att välkomna våra delegater med samma höga krav i Stockholm.

Kosmetiska modeller sökes i Stockholm, Sverige.

Det som skiljer oss från andra utbildningsleverantörer är vårt unika landmärkesbaserade träningssystem. Inför varje helg ser vi till att ha över 30 levande modeller under våra kurser. Vi vill att våra delegater får chansen att injicera alla behandlingsområden under utbildningsdagarna, för att ge de en möjlighet att börja behandla tryggt och säkert direkt efter utbildningen.

Vi letar nu efter kosmetiska modeller som vill delta i våra utbildningsdagar i september och november. Som kosmetisk modell får du en kraftigt rabatterad behandling. Du kan förvänta dig samma resultat som hos vanliga kliniker och vi använder samma högkvalitativa produkter som vi använder oss utav i vår klinik på Harley Street. Alla delegater är leg. sjukvårdspersonal och behandlingarna utförs under noggrann övervakning av vårt team som är expertutbildare.

Om du är intresserad av att få veta mer om modellbehandlingar med botox och hudfillers kika gärna in på hemsidan under flik modeller eller maila oss till models@dermamedical.co.uk

Boka din plats på vår botox- och fillerskurs i Stockholm idag!

Vi har redan börjat boka in delegater till våra höstkurser. Platserna är begränsade och vi förväntar oss att dessa kurser bokas snabbt på grund av hög efterfrågan. Du kanboka din plats på kursen online via vår hemsida eller kontakta oss för mer information via mail på training@dermamedical.se. Vi ser fram emot att se dig i Sverige senare i år!

Derma Medical – Botulinum Toxin och Dermal Fillers Utbildning

För mer information om grund-, avancerade- och kombinerade kursen inom botox och fillers som finns tillgängliga hos Derma Medical, var god maila till training@dermamedical.se