• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
Botox Kurs

Botox Kurs med Derma Medical

Derma Medical specialiserar sig på fillers- och botox kurs för Leg. sjukvårdspersonal i Sverige, Norge, Danmark och Finland med regelbundna utbildningsdagar i Stockholm. Vi är ett världsomfattande utbildningscenter för excellens inom estetisk medicin med utbildningsakademier i London och Manchester (Storbritannien), Brisbane (Australien) och Dubai (UAE). I Sverige erbjuder vi delegater grundutbildning (1 heldag), avancerad utbildning (1 heldag) och kombinerad utbildning (2 heldagar) för att lära Leg. sjukvårdspersonal alla populära botox och hudfillersbehandlingar på marknaden.

Varför välja Derma Medical för Botox Kurs?

✓ Ackrediterade kosmetiska kurser: Våra kurser är utformade för att möta tuffa nya regler och riktlinjer i Storbritannien – vi levererar samma strukturerade kurser till delegater i Sverige.

✓Över 30 kosmetiska modeller varje helg: Du kommer att spendera över 50% av utbildningsdagarna på att injicera botox och fillers på levande modeller så att du därefter kan lämna våra kurser redo för att ta emot betalande kunder både tryggt och säkert.

✓ Lär dig unika ansiktslandmärken: Vårt enkla landmärkesbaserade träningssystem lär dig att kartlägga säkra injektionszoner på kundens ansikte utifrån den egna anatomin för att minimera komplikationer.

✓ Stora anställningsmöjligheter: Vi lär dig de 18 vanligaste botox och fillers behandlingar som gör dig mer anställningsbar för hel- eller deltidsarbete i injektionskliniker.

✓ Affärsrådgivning: Vare sig om du vill öppna din egen klinik eller arbeta hemifrån hjälper vi dig genom våra marknadsföringstips och rådgivning efter avslutad utbildning.

✓ Stöd efter avslutad utbildning: Vårt team av estetiska läkare står till hands för att svara på eventuella frågor du har i 3 månader efter kursen.

✓ CPD-ackrediterad: Som CPD-medlem kommer du att tjäna 8 CPD-poäng för varje Derma Medical utbildningsdag du slutfört.

Injicerbara områden

Alla människor är olika och vi använder alltid levande modeller till våra praktiska träningssessioner så att du på så sätt lär dig att kartlägga landmärken i ansiktet och så att du också lär dig injicera botox i en riktig klinikmiljö.

Botox Kurs – Grundkurs:

✔ Glabella

✔ Rynkor i panna

✔ Kråksparkar

Botox Kurs – Avancerad kurs

✔ Ögonbrynslyft

✔ Näsrynkor

✔ Synligt tandkött vid leende

✔ Sura mungipor

✔ Grophaka

✔ ”Kalkonhals” (Nerfertiti lyft & Plastysmala banden)

✔ Käkreducering för breda käkar

✔ Svettbehandling mot hyperhidros

Kosmetisk skadeförsäkring

Vi rekommenderar starkt att du har ett skydd/försäkring för kosmetiska injektioner innan du börjar utföra behandlingar. Våra träningskurser är ackrediterade av två utav Storbritanniens ledande estetiska försäkringsbolag,Cosmetic Insure och Hamilton Fraser. Du kommer få ett certifikat efter avslutad utbildning så att du därefter kan skaffa försäkring. Det finns också exklusiva rabatter tillgängliga för Derma Medicals delegater

Botulinum Toxin

Delegaterna kommer att lära sig allt om botox och om olika tillverkare, såsom BOTOX®, Azzalure® och Dysport®.

När du är certifierad kan du köpa Botulinum Toxin (receptbelagt) på apoteket. De som inte kan skriva recept får sammarbeta med en läkare som har förskrivningsrätt. Vi kommer att gå in mer i detalj om detta under kursen.

Derma Medical – Botulinum Toxin och Dermal Fillers Utbildning

För mer information om grund-, avancerade- och kombinerade kursen inom botox och fillers som finns tillgängliga hos Derma Medical, var god maila till training@dermamedical.se