• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi kråksparks- rynkor?

De fina linjerna runt ögonen formas när Orbicularis oculi muskeln dras ihop vid maximalt leende och när man skrattar och kisar med ögonen. Precis som med resten av övre ansiktet kan dessa rynkor bli djupare och permanenta med tiden, och sträcka ner sig ner till kinderna. Botox för kråksparkar kan mildra och i vissa fall, helt eliminera rynkorna och ge ögonen ett öppet och piggt utseende.

Hur behandlar vi kråksparkar?

Botox är ett medel som injiceras ytligt under huden. Beroende på klientens ålder, önskemål, och dosen som används, kan det antingen förebygga framtida rynkor och stoppa dem från att bli djupa, eller mildra existerande rynkor. 3-4 små ytliga och relativt smärtfria injektioner placeras under huden i yttre kanten av ögonen, med säker distans från själva ögat för att släta ut huden.  Effekten av behandlingen tar ungefär 14 dagar att verka och resultatet varar mellan 3-4 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Grundkurs eller  Kombinerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
10-14 dagar
Resultat varar
3-4 månader, varar längre för varje behandling man genomgår
Bedövning
Kan fås vid behov, men behövs oftast inte då behandlingen endast känns som ett litet myggstick.
Bieffekter & Komplikationer
Rodnad och mild svullnad som försvinner inom 10-20 minuter. Tillfällig svaghet av muskeln som injicerats. Behandlingen kan ibland orsaka hängande ögonlock/bryn om medlet injiceras för nära ögonen. För att undvika detta placeras injektionerna i säkra zoner och därmed reduceras risken för komplikationer.
Pris i klinik
1700 – 3500 SEK
Derma Modell Pris
850 SEK