• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi breda käkar?

Masseter muskeln (som är en tugg muskel på varsin sida om käken) är förstärkt hos vissa människor och skapar en mer kvadratisk form av ansiktet. Botox käkreducering är en specialiserad behandling för att minska bredden på käken och nedre delen av ansiktet och ge det en mer slimmad och oval form. Behandlingen är också effektiv för patienter som gnisslar sina tänder (Bruxism), och för dessa patienter kan Botox minska smärta och spänningar i käken. Tekniken möjliggör förändring av ansiktets form och kontur snabbt och enkelt utan vare sig skalpell, smärta eller svullnad.

Hur behandlar vi breda käkar?

Vi placerar 4-5 relativt smärtfria injektioner i Masseter muskeln på varsin sida av käken. Under de kommande 4-6 veckorna reduceras storleken på muskeln och därmed bredden på nedre delen av ansiktet. Resultatet varar runt 4-6 månader och behöver repeteras med längre mellanrum för varje behandling man genomgår.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära,  Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Grundkurs eller  Kombinerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
4-6 veckor
Resultat varar
4-6 månader, varar längre för varje behandling man genomgår
Bedövning
Kan fås vid behov, men behövs oftast inte då behandlingen endast känns som ett litet myggstick.
Bieffekter & Komplikationer
Rodnad och mild svullnad som försvinner inom 10-20 minuter. Vid för hög dos kan svaghet av muskeln som injicerats ske, vilket kan tillfälligt påverka tuggningseffekten.
Pris i klinik
4000 SEK
Derma Modell Pris
1500 SEK