• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi gropig haka?

Mentalis muskeln tillsammans med käkbenet bildar hakan och stödjer underläppen. Ibland kan denna muskel vara för stor och aktiv och skapa ett gropigt utseende, en djup skugga precis under läppen och i vissa fall en djup smilgrop mitt i hakan. Botox används för att släta ut groparna och även skapa en mer oval ansiktsform genom att “öppna upp”hakan.

Hur behandlar vi gropig haka?

Vanligtvis placeras 2-4 små relativt smärtfria Botox injektioner i hakan som tar ett par minuter att utföra. Behandlingen kombineras ofta med Botox i halsen och i nedåtgående mungipor för maximal effekt.

Effekten tar 7-14 dagar att verka och resultatet håller i ca 3-4 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära,  Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Grundkurs eller  Kombinerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
10-14 dagar
Resultat varar
3-4 månader, varar längre för varje behandling man genomgår
Bedövning
Kan fås vid behov, men behövs oftast inte då behandlingen endast känns som ett litet myggstick.
Bieffekter & Komplikationer
Rodnad och mild svullnad som försvinner inom 10-20 minuter. Tillfällig svaghet av muskeln som injicerats. Behandlingen kan ibland orsaka tillfällig asymmetri i underläppen. För att undvika detta placeras injektionerna i säkra zoner och därmed reduceras risken för komplikationer.
Pris i klinik
1000 – 1200 SEK
Derma Modell Pris
500 SEK
Botox för Gropig Haka
Botox för Gropig Haka 2