• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför utför vi ögonbrynslyft?

Orbicularis oculi är en muskel som omger hela ögat och med tiden drar ner ögonbrynen så att huden hänger över ögonen och ger intryck av trötta och sjunkna ögon.  Tidigare behandlades detta med ett kirurgiskt ingrepp där överflödig hud avlägsnas, men med framväxten av Botox kan man uppnå ett milt lyft som får ögonen att se öppna och pigga ut.

Hur utför vi ögonbrynslyft?

Botox injiceras ytligt strax under ögonbrynet i orbicularis oculi-muskeln så att den slappnar av och tillåter pannmuskeln att lyfta ögonbrynen. Beroende på ålder och önskemål kan man välja att lyfta huden för att “öppna upp” ögonen eller forma ögonbrynen till en båge med behandlingen. Asymmetriska (ojämna) ögonbryn kan också korrigeras med den här metoden. Effektentar 7-14 dagar att verka och resultatet håller i ca 3-4 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära,  Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Grundkurs eller  Kombinerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
10-14 dagar
Resultat varar
3-4 månader, varar längre för varje behandling man genomgår
Bedövning
Kan fås vid behov, men behövs oftast inte då behandlingen endast känns som ett litet myggstick.
Bieffekter & Komplikationer
Rodnad och mild svullnad som försvinner inom 10-20 minuter. Tillfällig svaghet av muskeln som injicerats. Behandlingen kan ibland orsaka hängande ögonlock om medlet injiceras för nära ögonen. För att undvika detta placeras injektionerna i säkra zoner och därmed reduceras risken för komplikationer.
Pris i klinik
1500 – 2000 SEK
Derma Modell Pris
850 SEK