• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
dermal-fillers-botox-training-dentists

Hos Derma Medical erbjuder vi Botulinum Toxin och Filler utbildningar för tandläkare.

Efter åratal av medicinsk tandvårdsutbildning och hårt arbete, vill du som tandläkare ta del av en bransch där du kan mer än fördubbla din nuvarande inkomst? Läs vidare för att se hur vi kan hjälpa dig att träna och arbeta i en industri värd över 4 miljarder dollar årligen.

Det finns många anledningar till varför tandläkare bör lägga till ansiktsestetik, såsom Botulinum Toxin och fillers behandlingar till sina nuvarande tjänster. Många tandläkare är nöjda i sina roller, men omstrukturering och mål kan ibland begränsa autonomi, arbetstillfredställelse och hur mycket de kan erbjuda sina patienter.Vi hör ofta från våra delegater att många också vill ha bättre arbetssäkerhet, flexibilitet och bättre finanser.

Hos Derma Medical inser vi att tandläkare redan har en djup förståelse för ansiktets anatomi och talang för injektioner och skulptering. Att erbjuda ytterligare tjänster i form av ansikts injektioner är en självklar kunskapsutveckling för många tandläkare.

Genom våra Botulinum Toxin och filler kurser kan du som tandläkare utveckla och ge utlopp för din kreativitet, och samitdigt uppnå högre inkomstpotential. Om du vill arbeta i en miljö där du blir väl belönad för dina kunskaper, insatser och kompetens, då är den medicinska estetikindustrin den bästa möjligheten för dig.

Vi är passionerade i vår strävan att erbjuda utbildning av högsta kvalitet så att vårdpersonal över hela landet kan uppnå tillfredställese i sina nuvarande arbetsroller.

Varför tandläkare bör lära sig ansiktsestetik

På Derma Medical har vi utbildat många tandläkare som strävar efter att skapa sin drömlivsstil. Här är de främsta fördelarna som rapporterats av tandläkare som har utbildat sig hos oss och som nu jobbar i denna bransch:

Ständigt blomstrande industri, för närvarande 4,4 miljoner dollar.
Användningen av Botulinum Toxin och Dermal Fillers har ökat med 45% under det senaste året.
Upptäckten av icke-kirurgiska behandlingar ökar. Allt fler människor väljer icke-kirurgiska behandlingar vs. Kirurgiska behandlingar.
Lätt att behandla privata patienter vid sidan av befintlig arbetsplats.
Minimalt invasivt, icke permanent, lågriskarbete som ofta är reversibelt
Kortvarig utbildning, med snabb och enkel administrering av injektioner.

Tandläkare – Vad är nästa steg?

Eftersom den medicinska estetikindustrin fortsätter att växa år efter år är efterfrågan på hökvalitativa estetiska behandlingar som administreras av högkvalificerade läkare avgörande om vi ska säkerställa att de högsta kraven på medicinsk kosmetika är uppfyllda. Hos Derma Medical tränar vi inte bara dig i de senaste avancerade medicinska estetiska teknikerna, men ger också omedelbara sysselsättningsmöjligheter inom branschen som inte erbjuds någon annanstans

Om du vill diskutera hur en enskild helg investerad i träning med Derma Medical kan förändra dina nuvarande omständigheter med bättre jobbtillfredsställelse, ökad inkomst, och bättre balans mellan arbete och fritid, tveka då inte att kontakta oss för mer information.

Maila mig träningsinformation

    Fullständigt namn (Obligatoriskt)

    Email (Obligatoriskt)