• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
dermal-fillers-botox-training-dentists

Hos Derma Medical erbjuds Dermal Fillers & Botulinum Toxin utbildning för tandläkare.

Vill du lägga år av medicinsk tandvårdsutbildning och hårt arbete i en bransch där du kan mer än fördubbla din nuvarande inkomst? Om svaret är ja, läs vidare för att se hur vi kan hjälpa dig att träna och arbeta i en industri värd över 4 miljarder dollar årligen.

Det finns många anledningar till varför tandläkare bör lägga till ansiktsestetik, såsom Botulinum Toxin och Dermal Fillers behandlingar till sina nuvarande tjänster. Många tandläkare njuter av sitt jobb, men omstrukturering och mål kan ibland begränsa autonomi, arbetsnöjdhet och hur mycket man kan erbjuda sina patienter. Vi hör ofta från våra delegater att många också vill ha bättre arbetssäkerhet, flexibilitet och bättre lönenivåer och bekräftelse för sitt hårda arbete.

Hos Derma Medical förstår vi att tandläkare arbetar med hög lönsamhet i timmen, vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig som tandläkare att uppnå framgång utan att äventyra din nuvarande inkomstpotential.

Genom vår Dermal Fillers och Botulinum Toxin kurs för tandläkare är vårt uppdrag att hjälpa tandläkare runt om i Sverige att uppnå många av de saker de saknar i sina nuvarande arbetsroller.

Om du vill arbeta i en miljö där du blir väl belönad för dina kunskaper, insatser och kompetens tror vi att medicinsk estetikindustrin är den bästa möjligheten för dig som Svensk tandläkare.

Varför tandläkare bör lära sig ansiktsestetik

På Derma Medical har vi utbildat många tandläkare som strävar efter att skapa sin drömlivsstil. Här är de främsta fördelarna som rapporterats av tandläkare som har utbildat sig hos oss och som nu jobbar i denna bransch:

Ständigt blomstrande industri, för närvarande 4,4 miljoner dollar.
Användningen av Botulinum Toxin och Dermal Fillers har ökat med 45% under det senaste året.
Upptäckten av icke-kirurgiska behandlingar ökar. Allt fler människor väljer icke-kirurgiska behandlingar vs. Kirurgiska behandlingar.
Lätt att behandla privata patienter vid sidan av befintlig arbetsplats.
Minimalt invasivt, icke permanent, lågriskarbete som ofta är reversibelt
Kortvarig utbildning, med snabb och enkel administrering av injektioner.

Tandläkare – Vad är nästa steg?

Eftersom den medicinska estetikindustrin fortsätter att växa år efter år är efterfrågan på hökvalitativa estetiska behandlingar som administreras av högkvalificerade läkare avgörande om vi ska säkerställa att de högsta kraven på medicinsk kosmetika är uppfyllda. Hos Derma Medical tränar vi inte bara dig i de senaste avancerade medicinska estetiska teknikerna, men ger också omedelbara sysselsättningsmöjligheter inom branschen som inte erbjuds någon annanstans

Om du vill diskuttera hur en enskild helg investerat i träning med Derma Medical kan förändra dina nuvarande omständigheter och hjälpa dig att njuta av större rikedom, jobbtillfredsställelse och bättre balans mellan arbete och livslängd, skulle vi uppskatta möjligheten att visa dig.

Maila mig träningsinformation

Fullständigt namn (Obligatoriskt)

Email (Obligatoriskt)