• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
dermal-fillers-botox-training-dentists

Hos Derma Medical erbjuder vi Botulinum Toxin och Filler utbildningar för tandläkare.

Vill du tillägna år av medicinsk tandvårdsutbildning och hårt arbete i en bransch där du kan mer än fördubbla din nuvarande inkomst? Om svaret är ja, läs vidare för att se hur vi kan hjälpa dig att träna och arbeta i en industri värd över 4 miljarder dollar årligen.

Det finns många anledningar till varför tandläkare bör lägga till ansiktsestetik, såsom Botulinum Toxin och fillers behandlingar till sina nuvarande tjänster. Många tandläkare är nöjda i sitt jobb, men omstrukturering och mål kan ibland begränsa autonomi, arbetsnöjdhet och hur mycket de kan erbjuda sina patienter. Vi hör ofta från våra delegater att många också vill ha bättre arbetssäkerhet, flexibilitet och bättre lönenivåer och bekräftelse för sitt hårda arbete.

Hos Derma Medical inser vi att tandläkare redan har en djup förståelse för ansiktets anatomi och talang för injektioner och skulpturering. Att erbjuda ytterligare tjänster i form av ansikts injektioner är en självklar kunskaps utveckling för många tandläkare.

Genom våra Botulinum Toxin och filler kurser kan du som tandläkare utveckla och ge utlopp för din kreativitet, och samitdigt uppnå  högre inkomstpotential. Om du vill arbeta i en miljö där du blir väl belönad för dina kunskaper, insatser och kompetens tror vi att medicinsk estetikindustrin är den bästa möjligheten för dig som Svensk tandläkare.

Vi är passionerade i vår strävan att  erbjuda utbildning av högsta kvalitet så att vårdpersonal över hela landet kan uppnå tillfredställese i sina nuvarande arbetsroller.

Varför tandläkare bör lära sig ansiktsestetik

På Derma Medical har vi utbildat många tandläkare som strävar efter att skapa sin drömlivsstil. Här är de främsta fördelarna som rapporterats av tandläkare som har utbildat sig hos oss och som nu jobbar i denna bransch:

Ständigt blomstrande industri, för närvarande 4,4 miljoner dollar.
Användningen av Botulinum Toxin och Dermal Fillers har ökat med 45% under det senaste året.
Upptäckten av icke-kirurgiska behandlingar ökar. Allt fler människor väljer icke-kirurgiska behandlingar vs. Kirurgiska behandlingar.
Lätt att behandla privata patienter vid sidan av befintlig arbetsplats.
Minimalt invasivt, icke permanent, lågriskarbete som ofta är reversibelt
Kortvarig utbildning, med snabb och enkel administrering av injektioner.

Tandläkare – Vad är nästa steg?

Eftersom den medicinska estetikindustrin fortsätter att växa år efter år är efterfrågan på hökvalitativa estetiska behandlingar som administreras av högkvalificerade läkare avgörande om vi ska säkerställa att de högsta kraven på medicinsk kosmetika är uppfyllda. Hos Derma Medical tränar vi inte bara dig i de senaste avancerade medicinska estetiska teknikerna, men ger också omedelbara sysselsättningsmöjligheter inom branschen som inte erbjuds någon annanstans

Om du vill diskuttera hur en enskild helg investerat i träning med Derma Medical kan förändra dina nuvarande omständigheter och hjälpa dig att njuta av större rikedom, jobbtillfredsställelse och bättre balans mellan arbete och livslängd, skulle vi uppskatta möjligheten att visa dig.

Maila mig träningsinformation

Fullständigt namn (Obligatoriskt)

Email (Obligatoriskt)