• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
nurse

Hos Derma Medical erbjuder vi Botulinum Toxin och Fillers utbildning för sjuksköterskor.

Om du som sjuksköterska har funderat på att bli en del av den estetiska industrin och mer än fördubbla din nuvarande inkomst, då kan vi på Derma Medical hjälpa dig att ta första steget mot ökad finansiell självständighet. Läs vidare för att se hur du kan träna och arbeta i en industri värd över 4 miljarder dollar årligen.

Sjuksköterskeyrket är utan tvenkan ett av Sveriges tuffaste yrken. Sjuksköterskor arbetar ofta långa timmar, dag som natt. Trots deras hängivenhet till jobbet, vill de också ha bättre arbetssäkerhet, flexibilitet, ökad inkomst och bekräftelse för sitt arbete.

Sjuksköterskor är vana vid att jobba med människor och har fantastiska kompetenser inom medicin, kommunikation och praktikalitet med injektioner. Därför kan medicinsk estetik erbjuda en lysande karrär för sjuksköterskor runtom i landet, med belöning för deras kunskaper, hårda arbete och goda möjligheter för pågående karriärutveckling.

Vi är passionerade i vår strävan att erbjuda utbildning av högsta kvalitet så att vårdpersonal över hela landet kan uppnå tillfredställese i sina nuvarande arbetsroller.

Varför sjuksköterskor bör lära sig estetik

Hos Derma Medical har vi utbildat många sjuksköterskor som strävar efter att skapa sin drömlivsstil. Här är de bästa fördelarna som rapporterats av sjuksköterskor som utbildats hos oss och som nu arbetar i denna bransch:

Ständigt blomstrande industri, för närvarande 4,4 miljoner dollar.
Användningen av Botulinum Toxin och Dermal Fillers har ökat med 45% under det senaste året.
Upptäckten av icke-kirurgiska behandlingar ökar. Allt fler människor väljer icke-kirurgiska behandlingar vs. Kirurgiska behandlingar
Minimalt invasivt, icke permanent, lågriskarbete som ofta är reversibelt.
Du kan träna över en helg och vara redo att börja behandla kunder

Sjuksköterskor – Vad är nästa steg?

Eftersom den medicinska estetikindustrin fortsätter att växa år efter år är efterfrågan på hökvalitativa estetiska behandlingar som administreras av högkvalificerade läkare avgörande om vi ska säkerställa att de högsta kraven på medicinsk kosmetika är uppfyllda. Hos Derma Medical tränar vi inte bara dig i de senaste avancerade medicinska estetiska teknikerna, men ger också omedelbara sysselsättningsmöjligheter inom branschen som inte erbjuds någon annanstans

Om du vill diskutera hur en enskild helg investerad i träning med Derma Medical kan förändra dina nuvarande omständigheter med bättre jobbtillfredsställelse, ökad inkomst, och bättre balans mellan arbete och fritid, tveka då inte att kontakta oss för mer information.

Maila mig träningsinformation

    Fullständigt namn (Obligatoriskt)

    Email (Obligatoriskt)