• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
nurse

Hos Derma Medical erbjuds Dermal Fillers & Botulinum Toxin utbildning för sjuksköterskor.

Vill du lägga år av hårt arbete i en bransch där du kan mer än fördubbla din nuvarande inkomst? Om svaret är ja, läs vidare för att se hur vi kan hjälpa dig att träna och arbeta i en industri värd över 4 miljarder dollar årligen.

Det är ingen hemlighet att sjuksköterskeyrket är ett av Sveriges tuffaste yrken. Sjuksköterskan arbetar både oförtröttligt och ofta genom långa timmar. Trots att många älskar sin roll som sjuksköterska vill många också ha bättre arbetssäkerhet, flexibilitet och bättre lönenivåer och bekräftelse för sitt hårda arbete.

Vårt uppdrag är att hjälpa vårdpersonal över hela landet att uppnå många av de saker de saknar i sina nuvarande arbetsroller. Om du vill arbeta i en miljö där du är riktigt belönad för dina kunskaper, hårda arbete och kompetens tror vi att medicinsk estetikindustrin är den bästa möjligheten för alla svenska sjuksköterskor.

Det här är det enda yrke där sjuksköterskor kan få hög lönsamhet med minimal startkapital, om de får rätt utbildning och råd från start.

Varför sjuksköterskor bör lära sig estetik

Hos Derma Medical har vi utbildat många sjuksköterskor som strävar efter att skapa sin drömlivsstil. Här är de bästa fördelarna som rapporterats av sjuksköterskor som utbildats hos oss och som nu arbetar i denna bransch:

Ständigt blomstrande industri, för närvarande 4,4 miljoner dollar.
Användningen av Botulinum Toxin och Dermal Fillers har ökat med 45% under det senaste året.
Upptäckten av icke-kirurgiska behandlingar ökar. Allt fler människor väljer icke-kirurgiska behandlingar vs. Kirurgiska behandlingar
Minimalt invasivt, icke permanent, lågriskarbete som ofta är reversibelt.
Du kan träna över en helg och vara redo att börja behandla kunder

Sjuksköterskor – Vad är nästa steg?

Eftersom den medicinska estetikindustrin fortsätter att växa år efter år är efterfrågan på hökvalitativa estetiska behandlingar som administreras av högkvalificerade läkare avgörande om vi ska säkerställa att de högsta kraven på medicinsk kosmetika är uppfyllda. Hos Derma Medical tränar vi inte bara dig i de senaste avancerade medicinska estetiska teknikerna, men ger också omedelbara sysselsättningsmöjligheter inom branschen som inte erbjuds någon annanstans

Om du vill diskuttera hur en enskild helg investerat i träning med Derma Medical kan förändra dina nuvarande omständigheter och hjälpa dig att njuta av större rikedom, jobbtillfredsställelse och bättre balans mellan arbete och livslängd, skulle vi uppskatta möjligheten att visa dig.

Maila mig träningsinformation

Fullständigt namn (Obligatoriskt)

Email (Obligatoriskt)