• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
dermal-fillers-botox-training-doctors

Hos Derma Medical erbjuds Dermal Fillers & Botulinum Toxin utbildning för läkare.

Vill du lägga år av medicinsk utbildning och hårt arbete i en bransch där du kan mer än fördubbla din nuvarande inkomst? Om svaret är ja, läs vidare för att se hur vi kan hjälpa dig att träna och arbeta i en industri värd över 4 miljarder dollar årligen.

Det är ingen hemlighet att läkaryrket är ett av de tuffaste i Sverige. Vi arbetar outtröttligt och ofta genom långa timmar. Utbildningar efter avslutad läkarutbildning blir allt mer konkurrenskraftiga och sträcker sig över många år tills man når målet. Det händer ofta att vi inte får möjligheten att arbeta på de avdelningar som vi tränat så hårt för.

Trots att många läkare älskar sina roller, vill många också ha bättre arbetssäkerhet, flexibilitet och bättre betalnings- och erkännandestandarder för ens hårda arbete.

Vårt uppdrag är att hjälpa sjukvårdspersonal över hela landet att uppnå många av de saker de saknar i sina nuvarande arbetsroller.

Om du vill arbeta i en miljö där du blir rätt belönad för dina kunskaper och slit, tror vi att medicinsk estetikindustrin är den bästa möjligheten för alla svenska läkare.

Varför doktorer bör lära sig estetik

Vi har utbildat många läkare som strävar efter att skapa sin drömlivsstil. Här är några av anledningarna till varför doktorer bör överväga att lära sig Botulinum Toxin och Dermal Fillers:

Ständigt blomstrande industri, för närvarande 4,4 miljoner dollar.
Användningen av Botulinum Toxin och Dermal Fillers har ökat med 45% under det senaste året.
Upptäckten av icke-kirurgiska behandlingar ökar. Allt fler människor väljer icke-kirurgiska behandlingar vs. Kirurgiska behandlingar.
Minimalt invasivt, icke permanent, lågriskarbete som ofta är reversibelt.
Kortvarig utbildning, med snabb och enkel administrering av injektioner.
Du behöver inte vara specialist eller konsult.

Doktorer – Vad är nästa steg?

Eftersom läkemedelsindustrin fortsätter att växa år efter år är efterfrågan på hökvalitativa estetiska behandlingar som administreras av högkvalificerade läkare avgörande om vi ska säkerställa att de högsta kraven på medicinsk kosmetika är uppfyllda. Hos Derma Medical tränar vi inte bara dig i de senaste avancerade medicinska estetiska teknikerna, men ger också omedelbara sysselsättningsmöjligheter inom branschen som inte erbjuds någon annanstans.

Om du vill diskuttera hur en enskild helg investerat i träning med Derma Medical kan förändra dina nuvarande omständigheter och hjälpa dig att njuta av större rikedom, jobbtillfredsställelse och bättre balans mellan arbete och livslängd, skulle vi uppskatta möjligheten att visa dig.

Maila mig träningsinformation

Fullständigt namn (Obligatoriskt)

Email (Obligatoriskt)