• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Hos Derma Medical erbjuder vi Botulinum Toxin och Filler träning för färdigutbildade läkare.

Som läkare med många år av utbildning och hårt arbete bakom dig, kan du bli en del av en ständigt växande industri som är värd over 4 miljarder dollar årligen. Genom att utbilda dig inom medicinsk estetik kan du fördubbla din inkomst och få mer tillfredställsese i din nuvarande arbetsroll. Läs vidare för att se hur Derma Medical kan hjälpa dig att träna och arbeta som estetisk injicerare.

Det är ingen hemlighet att läkaryrket är ett av de tuffaste med långa och outtröttliga arbetstimmar. Specialisering efter avslutad läkarutbildning sträcker sig ofta över många år med hård konkurrens. Trots att många läkare är hängivna till sitt arbete, vill de gärna ha bättre arbetssäkerhet, flexibilitet och bättre betalnings- och erkännandestandarder för sitt hårda arbete.

Om du är lagd åt det artistiska hållet, är kreativ och vill arbeta i en miljö där du utvecklas ständigt och är belönad för dina kunskaper, då ger den medicinska estetikindustrin dig den bästa möjligheten för att uppnå ditt mål.

Vi är passionerade i vår strävan efter att erbjuda utbildning av högsta kvalitet så att vårdpersonal över hela landet kan uppnå tillfredställese i sina arbetsroller.

Varför doktorer bör lära sig estetik

Vi har utbildat många läkare som strävar efter att skapa sin drömlivsstil. Här är några av anledningarna till varför doktorer bör överväga att lära sig Botulinum Toxin och Dermal Fillers:

Ständigt blomstrande industri, för närvarande 4,4 miljoner dollar.
Användningen av Botulinum Toxin och Dermal Fillers har ökat med 45% under det senaste året.
Upptäckten av icke-kirurgiska behandlingar ökar. Allt fler människor väljer icke-kirurgiska behandlingar vs. Kirurgiska behandlingar.
Minimalt invasivt, icke permanent, lågriskarbete som ofta är reversibelt.
Kortvarig utbildning, med snabb och enkel administrering av injektioner.
Du behöver inte vara specialist eller konsult.

Doktorer – Vad är nästa steg?

Eftersom läkemedelsindustrin fortsätter att växa år efter år är efterfrågan på hökvalitativa estetiska behandlingar som administreras av högkvalificerade läkare avgörande om vi ska säkerställa att de högsta kraven på medicinsk kosmetika är uppfyllda. Hos Derma Medical tränar vi inte bara dig i de senaste avancerade medicinska estetiska teknikerna, men ger också omedelbara sysselsättningsmöjligheter inom branschen som inte erbjuds någon annanstans.

Om du vill diskutera hur en enskild helg investerad i träning med Derma Medical kan förändra dina nuvarande omständigheter med bättre jobbtillfredsställelse, ökad inkomst, och bättre balans mellan arbete och fritid, tveka då inte att kontakta oss för mer information.

Maila mig träningsinformation

    Fullständigt namn (Obligatoriskt)

    Email (Obligatoriskt)