• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Hos Derma Medical erbjuder vi  Botulinum Toxin  och Filler utbildning för läkare.

Vill du tillägna år av medicinsk utbildning och hårt arbete i en bransch där du kan mer än fördubbla din nuvarande inkomst? Om svaret är ja, läs vidare för att se hur vi kan hjälpa dig att träna och arbeta i en industri värd över 4 miljarder dollar årligen.

Det är ingen hemlighet att läkaryrket är ett av de tuffaste i Sverige. Läkare arbetar outtröttligt och ofta genom långa timmar. Utbildningar efter avslutad läkarutbildning blir allt mer konkurrenskraftiga och sträcker sig över många år tills mallet är nått. Trots att många läkare älskar sina roller, vill de gärna ha bättre arbetssäkerhet, flexibilitet och bättre betalnings- och erkännandestandarder för sitt hårda arbete.

Om du är lagd åt det artistiska hållet, är kreativ och  vill arbeta i en miljö där du utvecklas ständigt och är belönad för dina kunskaper, då tror vi att den medicinska estetikindustrin är den bästa möjligheten för dig som färdigutbildad läkare.

Vi är passionerade i vår strävan att  erbjuda utbildning av högsta kvalitet så att vårdpersonal över hela landet kan uppnå tillfredställese i sina nuvarande arbetsroller.

Varför doktorer bör lära sig estetik

Vi har utbildat många läkare som strävar efter att skapa sin drömlivsstil. Här är några av anledningarna till varför doktorer bör överväga att lära sig Botulinum Toxin och Dermal Fillers:

Ständigt blomstrande industri, för närvarande 4,4 miljoner dollar.
Användningen av Botulinum Toxin och Dermal Fillers har ökat med 45% under det senaste året.
Upptäckten av icke-kirurgiska behandlingar ökar. Allt fler människor väljer icke-kirurgiska behandlingar vs. Kirurgiska behandlingar.
Minimalt invasivt, icke permanent, lågriskarbete som ofta är reversibelt.
Kortvarig utbildning, med snabb och enkel administrering av injektioner.
Du behöver inte vara specialist eller konsult.

Doktorer – Vad är nästa steg?

Eftersom läkemedelsindustrin fortsätter att växa år efter år är efterfrågan på hökvalitativa estetiska behandlingar som administreras av högkvalificerade läkare avgörande om vi ska säkerställa att de högsta kraven på medicinsk kosmetika är uppfyllda. Hos Derma Medical tränar vi inte bara dig i de senaste avancerade medicinska estetiska teknikerna, men ger också omedelbara sysselsättningsmöjligheter inom branschen som inte erbjuds någon annanstans.

Om du vill diskuttera hur en enskild helg investerat i träning med Derma Medical kan förändra dina nuvarande omständigheter och hjälpa dig att njuta av större rikedom, jobbtillfredsställelse och bättre balans mellan arbete och livslängd, skulle vi uppskatta möjligheten att visa dig.

Maila mig träningsinformation

Fullständigt namn (Obligatoriskt)

Email (Obligatoriskt)