• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Är du en läkare, tandläkare eller sjuksköterska och vill lära dig det allra senaste inom injektionsbehandlingar? Har du planer på att arbeta i en befintlig klinik eller starta eget? Då har du kommit till rätt ställe…

Om du är en av de som vill sätta sitt varumärke på kartan i den snabbt växande och lukrativa världen av estetiska behandlingar, kommer vi, på Derma Medical, nu till Sverige för att hjälpa dig att komma igång. Vår nya skräddarsydda, oöverträffade och unika injektionskurser lär dig den allra senaste tekniken i 2000-talet och är bland de enda i sitt slag i Sverige.

2000-talets injektionsutbildning

Forskning visar att människor har en bättre inlärningsförmåga när olika kombinationsmetoder tillämpas. Detta inkluderar bland annat läsning, förmågan att höra och att utföra. Med det i åtanke, har vi utformat våra kurser på ett sådant sätt där dessa tre viktiga inlärningsmetoder flitigt används. Alla våra kurser utgår ifrån vår unika elektroniskt lärande till det teoretiska elementet i estetisk träning, vilket möjliggör en heldag med praktisk injektionsutbildning. Utbildningsdagen börjar med vår kombinerade interaktiva och didaktiska morgon följt av många timmars praktik på modeller som gör att du, efter avslutad utbildning, blir kompetent nog att utföra behandlingar. Utbildningarna hålls på Engelska, Svensktalande personal finns på plats.

Den estetiska konsultationen

Att utföra konsultationer på kunder före påbörjad behandling är en stor del av arbetet. För att kunna behandla dina kunder till en hög standard är minst lika viktigt som att veta vad och hur de ska behandlas. Detta moment glöms oftast bort och undervisas sällan! Det här problemet leder till att många nya injektionsbehandlare inte känner sig självsäkra när de startar sin verksamhet. Vi på Derma Medical anser att konsultationer är ett viktigt första steg inom estetisk medicin. Vi kommer lära dig om hur man bedömer samt delar in ansiktet i olika fack genom ansiktsmappning och hur man utformar en skräddarsydd behandlingsplan för dina kommande kunder med olika kombinationsbehandlingar. Detta förbättrar inte bara ditt övergripande kosmetiska resultat utan också din interpersonella kommunikationsförmåga som anses vara relevant för en framgångsrik klinik.

Skaffa ett jobb

Varför gå en injektionsutbildning om du inte har planer på att bedriva det som en karriär? Många som gått en utbildning inom injektionsbehandlingar utför behandlingar efter sin färdiga utbildning men väldigt få strävar efter att bli framgångsrika inom branschen. Den enkla anledningen är brist på kunskap. Vi visar dig de närmsta tillgängliga alternativen efter avslutad utbildning. Oavsett om du vill öppna din egen klinik eller arbeta i en redan existerande klinik ger vi dig allt du behöver för att du ska kunna ta ditt första steg.

botox-dermal-fillers-training-courses

Kosmetiska träningskurser

All Derma Alla kurser hos Derma Medical omfattas av våra Villkor.