• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Varför behandlar vi svettning av armhålor?

Hyperhidros (överdriven svettning) är ett vanligt problem som påverkar armhålor, händer och fötter vilket kan leda till oro och ångest. Människan har upp till 4 miljoner svettkörtlar fördelade över kroppen och vissa är mer överaktiva än andra. Botox injektioner kan hjälpa till att lindra svettningsproblem i armhålor genom att blockera nervkontrollen mot svettning. Det är ofta känt som ”det tysta handikappet” och många människor lever med det utan vetskapen om att det finns hjälp att få. Landstinget bekostar inte Hyperhidros längre, och som modell betalar man endast för priset av själva läkemedlet. Behandlingen är speciellt populär under sommar månaderna, och mycket effektiv med hög tillfredställelse och livsförändrande resultat!

Hur behandlar vi svettning av armhålor?

Utspädda Botox injektioner placeras ytligt strax under huden i varje armhåla. Behandlingen är relativt smärtfri och extremt effektiv med resultat som verkar inom 48 timmar och kan hålla mellan 4-8 månader.

Modeller hos Derma Medical kan förvänta sig samma höga kvalité av produkter och resultat som i salonger/kliniker, men samtidigt spara över 50% på behandlingspriset.

Modellplatserna är få och populära, Boka här för reservation av önskad behandling.

För de med medicinsk bakgrund som önskar att lära sig att utföra behandlingen, var god och besök våra kurs sidor Grundkurs eller Kombinerad Kurs för mer information.

Behandlingstid
30 minuter
BehandliTillbaks till vardagsyssla/jobb
Omedelbart
Resultat ses inom
7 dagar
Resultat varar
4-8 månader
Bieffekter & Komplikationer
Inga komplikationer
Bedövning
Kan fås vid behov, men behövs oftast inte då behandlingen endast känns som ett litet myggstick.
Pris i klinik
3000 – 3500 SEK
Derma Modell Pris
1500 SEK
Botox behandling för reducering av svettiga armhålor (Hyperhidros)
Botox behandling för reducering av svettiga armhålor (Hyperhidros) 2