• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING

Derma Medical utbildar endast Läkare, Tandläkare, Apotekare, Sjuksköterskor och Tandhygienister.

foundation-botox-dermal-fillers-training

Grundkurs

20 000 :-

Vår grundkurs som hålls under en dag i Botulinum toxin och Dermal Fillers rustar dig med kunskap och skicklighet för att utföra de mest vanligt efterfrågade injektionsbehandlingarna i ansiktet.

advanced-botox-dermal-fillers-training

Avancerad Kurs

21 000 :-

Den avancerade kursen inom Botulinum toxin och Dermal Fillers är en perfekt utbildning för de som vill utveckla sina grundkunskaper för att bli “The Complete Cosmetic Clinician”.

combined-botox-dermal-fillers-training

Kombinerad Kurs

35 000 :-

I den kombinerade kursen ingår både grundkursen och den avancerade kursen. Vi lär er de 18 vanligaste efterfrågade behandlingarna inom Botulinum toxin och Dermal Fillers i branschen.

Läpp Filler Masterclass

Läppfiller Masterclass

15 000 :-

Bemästra konsten att administrera filler i läppar på vår Masterclassutbildning i läppfiller. Lär dig 14 olika tekniker för att skräddarsy en läppförstoring efter dina kunders önskemål.

Avancerade Masterclassutbildningen

Avancerad Masterclass

27 000 :-

Den Avancerade Masterclassutbildningen är perfekt för de som vill vidareutveckla sina grund och avancerade kunskaper samt lära sig helt nya avancerade tekniker.

Masterclass Expert

Masterclass Expert

38 000 :-

Ta dina färdigheter från teknisk till konstnärlig injicering och behärska de mest populära och avancerade injicerbara procedurerna på marknaden.