• SETTING THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC TRAINING
6 anledningar till varför du bör lära dig mer om ansiktsestetik

1) Bra Inkomst

Det är välkänt att den privata sektorn betalar bra, men genom att arbeta i en marknad värd 4,4 biljoner dollar årligen som också ständigt växer, kan du känna dig säker på att du kommer tjäna extra varje månad!

2) Variation

Det kan vara ganska tråkigt att ha samma arbetsuppgifter dag in, dag ut. Varför inte expandera dina kliniska egenskaper som sjukvårdspersonal för att arbeta med estetiska injektionsbehandlingar i en mindre stressfull miljö i kombination med din nuvarande arbetsplats?

3) Karriärsutveckling

År 2016 sågs en ökning av icke-kirurgisk estetik på hela 40% och under år 2017 fortsätter vi att se framväxten av nyare, minimalt invasiva kosmetiska procedurer som kan utföras i klinikmiljö. Nya framsteg och ökande efterfrågan har lett till att många läkare, tandläkare sjuksköterskor och tandhygienister arbetar med icke-kirurgisk estetik på heltid!

4) Vanliga klienter

Till skillnad från många kirurgiska ingrepp är icke-kirurgiska behandlingar relativt mindre riskabla och inte permanenta. Det innebär att du kommer att se dina kunder var 3-4 månad (oftast nya förfrågningar). Tillsammans med dina uppföljningar kommer du att få till dig nya kunder på vägen och innan du vet det har du ett blomstrande företag!

5) Skiftande trender

Offentliga sektorsnedskärningar har hjälpt till att driva många tjänster i den privata sektorn. Bland dessa är de populära axillära hyperhidrosis, behandlingarna för överdriven svettproblematik eller välkända Obagi receptstyrda program för akne ärr och pigmentering. Varför inte vara den som erbjuder dessa mycket efterfrågade behandlingar istället för att hänvisa kunderna till någon annan?

6)  Nöje

Att kunna erbjuda något som gör att någon annan både ser ut och mår bättre kan vara mycket givande. Lägg till några glamorösa kosmetiska resor och seminarier runt om i världen, sponsrade av många estetiska tillverkare. Det är uppenbart varför fler och fler vårdpersonal lär sig arbeta med estetiska injektionsbehandlingar.

Derma Medical – Botulinum Toxin och Dermal Fillers Utbildning

För mer information om grund-, avancerade- och kombinerade kursen inom botox och fillers som finns tillgängliga hos Derma Medical, var god maila till training@dermamedical.se